4. saziv Predsjedništva BiH (6.11. 2006. – 10.11. 2010.)

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić primio u nastupnu posjetu ambasadora Velike Socijalističke Narodne Libijske Arapske Džamahirije u BiH Salema A.A. Finnira i ambasadora Države Kuvajt u BiH Mohammada Fadela Khalafa H. Al-Telaijya

3.11.2010

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić danas je u odvojenim susretima razgovarao sa ambasadorom Velike Socijalističke Narodne Libijske Arapske Džamahirije u BiH Salemom A.A. Finnirom i ambasadorom Države Kuvajt u BiH Mohammadom Fadelom Khalafom H. Al-Telaijyem.
Član Predsjed37507a BiH Željko Komšić danas je u odvojenim susretima razgovarao sa ambasadorom Velike Socijalističke Narodne Libijske Arapske Džamahirije u BiH Salemom A.A. Finnirom i ambasadorom Države Kuvajt u BiH Mohammadom Fadelom Khalafom H. Al-Telaijyem.

Zaželjevši dobrodošlicu i uspješan mandat novoimenovanim ambasadorima Libije i Kuvajta u BiH, član državnog Predsjed37507a Željko Komšić izrazio je očekivanje da će BiH i ove prijateljske zemlje nastaviti saradnju po mnogim pitanjima od zajedničkog interesa.

Bilateralni odnosi BiH sa Libijom i Kuvajtom ocijenjeni su izrazito dobrima, ali je naglašena potreba daljeg unapređenja i nadogradnje ekonomske saradnje.

Član Predsjed37507a BiH Željko Komšić zahvalio je Velikoj Socijalističkoj Narodnoj Libijskoj Arapskoj Džamahiriji i Državi Kuvajt za dosadašnju podršku koju su pružali Bosni i Hercegovini, istaknuvši da naša zemlja to jako cijeni.

Naglasivši da će tokom svoje misije nastaviti raditi na unapređenju prijateljskih odnosa sa Bosnom i Hercegovinom, ambasadori Libije i Kuvajta izrazili su čvrsto opredjeljenje svojih zemalja za nastavak pružanja snažne podrške ekonomskom razvoju naše zemlje.

KABINET ČLANA PREDSJED37507A BiH ŽELJKA KOMŠIĆA

Foto galerija