4. saziv Predsjedništva BiH (6.11. 2006. – 10.11. 2010.)

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Nebojša Radmanović primio je u nastupnu posjetu ambasadora Albanije u BiH Flamura Gašija

2.11.2010

Član Predsjedništva Radmanović imao je i odvojeni susret sa ambasadorom Kraljevine Španije u BiH Alejandrom Enriquem Alvargonzalesom San Martinom. Ambasadori Albanije i Španije čestitali su Nebojši Radmanoviću reizbor za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske.
Član Predsjed37504a BiH iz Republike Srpske Nebojša Radmanović primio je u nastupnu posjetu ambasadora Albanije u BiH Flamura Gašija. Član Predsjed37504a Radmanović imao je i odvojeni susret sa  ambasadorom Kraljevine Španije u BiH Alejandrom Enriquem Alvargonzalesom San Martinom. Ambasadori Albanije i Španije čestitali su Nebojši Radmanoviću reizbor za člana Predsjed37504a BiH iz Republike Srpske.

Član Predsjed37504a BiH iz Republike Srpske Nebojša Radmanović i ambasador Albanije u BiH Flamur Gaši razgovarali su o bilateralnim odnosima Bosne i Hercegovine i Albanije. Sagovornici su se složili da su odnosi dobri i prijateljski, ali da ostaje dosta prostora da se unaprijede, naročito na polju evropskih integracija. Izrazili su nadu da će i Albanija i Bosna i Hercegovina u što skorijem vremenu dobiti bezvizni režim. 

Tokom susreta sa ambasadorom San Martinom razgovarano je o proteklim izborima i konstituisanju vlasti u Bosni i Hercegovini na svim nivoima. Član Predsjed37504a BiH izrazio je nadu da će BiH dobiti bezvizni režim, koji je od velike važnosti za sve građane BiH. Obostrano je konstatovano da evropski put BiH nema alternativu. Član Predsjed37504a BiH iz Republike Srpske je istakao da se u BiH moramo osloboditi isključivosti, te da se pitanja koja su od krucijalne važnosti mogu jedino riješiti konsenzusom i dogovorom. Član Predsjed37504a BiH iz Republike Srpske zahvalio se za pomoć i podršku koju Španija pruža Bosni i Hercegovini na njenom putu prema EU.

KABINET ČLANA PREDSJED37504A BiH IZ REPUBLIKE SRPSKE

Foto galerija