4. saziv Predsjedništva BiH (6.11. 2006. – 10.11. 2010.)

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić primio u nastupnu posjetu ambasadora Crne Gore u Bosni i Hercegovini Dragana Đurovića

26.10.2010

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić poželio je dobrodošlicu ambasadoru Đuroviću u Bosnu i Hercegovinu, istakavši da se raduje zajedničkoj saradnji i daljem unapređenju odličnih odnosa Bosne i Hercegovine i Crne Gore.
Član Predsjed37494a BiH Željko Komšić poželio je dobrodošlicu ambasadoru Đuroviću u Bosnu i Hercegovinu, istakavši da se raduje zajedničkoj saradnji i daljem unapređenju odličnih odnosa Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Izrazio je očekivanje da će se dvije  prijateljske zemlje nastaviti međusobno podržavati, kako na bilateralnom, tako i na multilateralnom planu.

Na sastanku je razgovarano o cjelokupnoj situaciji u BiH, te bilateralnim odnosima koji su ocijenjeni izrazito dobrim i prijateljskim.

Ambasador Đurović je zahvalio za dobrodošlicu, izrazivši svoje zadovoljstvo dolaskom na dužnost u Bosnu i Hercegovinu, prijateljsku zemlju s kojom Crna Gora dijeli svoje vanjskopolitičke ciljeve.

Čestitao je članu Predsjed37494a BiH Komšiću ponovni izbor za člana Predsjed37494a.

KABINET ČLANA PREDSJED37494A BiH ŽELJKA KOMŠIĆA

Foto galerija