4. saziv Predsjedništva BiH (6.11. 2006. – 10.11. 2010.)

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić posjetio NVO altruista “Svjetlo”

3.8.2010

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić danas je posjetio nove prostorije NVO altruista “Svjetlo” u Sarajevu, a tom prilikom je istaknuo da posjeta ima za cilj animirati ljude koji mogu pomoći da bi se uspješno okončali radovi na novim prostorijama ovog edukativnog centra za osobe sa umanjenim sposobnostima.
Član Predsjed37264a BiH Željko Komšić danas je posjetio nove prostorije NVO altruista “Svjetlo” u Sarajevu, a tom prilikom je istaknuo da posjeta ima za cilj animirati ljude koji mogu pomoći da bi se uspješno okončali radovi na novim prostorijama ovog edukativnog centra za osobe sa umanjenim sposobnostima.

"Nadam se da će se to i desiti, jer ovo što vi radite, pažnja i briga za osobe s umanjenim sposobnostima koju ispoljavate i praktikujete, nažalost, nije uobičajena u svijetu u kojem živimo", istaknuo je ovom prilikom član državnog Predsjed37264a Komšić.

Članovi NVO altruista "Svjetlo" zahvalili su članu Predsjed37264a BiH Željku Komšiću za konstantnu podršku, naglasivši da ga smatraju iskrenim prijateljem. Ovom prilikom uručili su mu poseban poklon - certifikovano srce koje, kako su naglasili, dobijaju samo posebne osobe i iskreni prijatelji.

KABINET ČLANA PREDSJED37264A BiH ŽELJKA KOMŠIĆA

Foto galerija