4. saziv Predsjedništva BiH (6.11. 2006. – 10.11. 2010.)

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić primio u oproštajnu posjetu prvog zamjenika visokog predstavnika i supervizora za Brčko Raffija Gregoriana

28.7.2010

Na današnjem sastanku razmijenjena su mišljenja o sveukupnoj situaciji u Bosni i Hercegovini, te putu naše zemlje ka NATO-u i Evropskoj uniji. Prvi zamjenik visokog predstavnika i supervizor za Brčko Raffi Gregorian zahvalio je članu Predsjedništva BiH Komšiću za veoma dobru saradnju i podršku, te dodao da će ostati prijatelj Bosne i Hercegovine.
Na današnjem 37242nku razmijenjena su mišljenja o sveukupnoj situaciji u Bosni i Hercegovini, te putu naše zemlje ka NATO-u i Evropskoj uniji.

Prvi zamjenik visokog predstavnika i supervizor za Brčko Raffi Gregorian zahvalio je članu Predsjedništva BiH Komšiću za veoma dobru saradnju i podršku, te dodao da će ostati prijatelj Bosne i Hercegovine. Ovom prilikom je naglasio da je cilj njegove zemlje stabilna Bosna i Hercegovina, koja će se pridružiti NATO-u i Evropskoj uniji.

Član Predsjedništva BiH Komšić zahvalio je Gregorianu za dosadašnji angažman u BiH, naglasivši da je radio dobre stvari za našu zemlju, ali je istovremeno izrazio žaljenje što je još pitanje Brčkog ostalo nedovršeno.

Poželio mu je mnogo uspjeha u daljem ličnom i profesionalnom životu.

KABINET ČLANA PREDSJEDNIŠTVA BiH ŽELJKA KOMŠIĆA

Foto galerija