4. saziv Predsjedništva BiH (6.11. 2006. – 10.11. 2010.)

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine dr. Haris Silajdžić primio reprezentaciju Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci

27.7.2010

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine dr. Haris Silajdžić primio je danas reprezentaciju Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci, koju su predvodili predsjednik Saveza sjedeće odbojke Bosne i Hercegovine Miralem Zubović, selektor reprezentacije Mirza Hrustemović i kapiten reprezentacije Sabahudin Delalić.
Predsjedavaju37236edsjedništva Bosne i Hercegovine dr. Haris Silajdžić primio je danas reprezentaciju Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci, koju su predvodili predsjednik Saveza sjedeće odbojke Bosne i Hercegovine Miralem Zubović, selektor reprezentacije Mirza Hrustemović i kapiten reprezentacije Sabahudin Delalić.

Tokom susreta članovi delegacije su informisali predsjedavajućeg Silajdžića o dosadašnjim rezultatima koje je reprezentacija postigla, kao i o aktuelnim problemima s kojima se suočava u svom radu.

Predsjedavajući Silajdžić je čestitao reprezentaciji osvajanje srebrene medalje na Svjetskom prvenstvu u sjedećoj odbojci u Sjedinjenim Američkim Državama, ističući da je reprezentacija svojim brojnim pobjedama pokazala da je najuspješni sportski ambasador Bosne i Hercegovine u svijetu.

KABINET PREDSJEDAVAJUĆEG PREDSJEDNIŠTVA BiH

Foto galerija