1., 2. i 3. saziv Predsjedništva BiH ( 1996. - 1998. ; 1998. - 2002. ; 2002. – 2006.)

Član Predsjedništva BiH Ivo Miro Jović posjetio Katolički školski centar «Sveti Pavao» u Zenici

26.9.2006

Jović je istaknuo da je važno ulagati u obrazovanje djece i mladih, te da sve nadležne institucije trebaju osigurati uvjete za daljnji uspješan rad u osnovnoj školi i gimanziji
 Član Predsjedništva BiH Ivo Miro Jović posjetio je, u utorak 25. septembra 2006. godine, sa suradnicima Katolički školski centar (KŠC) “Sveti Pavao” u Zenici.

Tokom posjete Katoličkom školskom centru Ivo Miro Jović razgovarao je sa direktorom ove obrazovne institucije don Antom Ledićem.

Zahvaljujući na posjeti, don Ledić je ovom prilikom upoznao prisutne sa nastavnim procesom u ovoj obrazovnoj instituciji koja ima osnovnu školu i gimanziju. Don Ledić je kazao da učenici ove škole pokazuju dobre rezultate kako u školi tako i na kantonalnim i federalnim takmičenjima, te uspješno polažu prijemne ispite na fakultetima te sa dobrim rezultatima završavaju iste.

Jović je istaknuo da je važno ulagati u obrazovanje djece i mladih, te da sve nadležne institucije trebaju osigurati uvjete za daljnji uspješan rad u osnovnoj školi i gimanziji. Čestitao je svim radnicima i don Anti Lediću, direktoru KŠC “Sveti Pavao“ Zenica na uspješnom odgajanju i obrazovanju učenika u ovom školskom centru.

Foto galerija