Saopćenja

Hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović, u svojstvu visokog pokrovitelja, svečano otvorio obilježavanje 20. godišnjice Poslovne zone PC 96 Vitez

23.4.2016

Svečano obilježavanje 20. godišnjice Poslovne zone PC 96 Vitez započelo je u kongresnoj dvorani hotela “Centar“, u Franšiznom centru BiH u Vitezu.
U pozdravnom govoru, hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Čović istakao je da je Poslovna zona PC 96 primjer načina kako omogućiti radna mjesta mladima, koji bi trebali slijediti i drugi poslovni subjekti, i time zaustaviti trend iseljavanja mladih ljudi iz naše zemlje.

Iskorak na evroatlantskom putu BiH, koji je napravljen prije nekoliko mjeseci, otvorio je prostor za nove mogućnosti koje su u Poslovnoj zoni prepoznate, te se uz zajednički napor snažno radi na tome da se one na najbolji način, na dobrobit svih, i iskoriste.

Dr. Čović je po završetku kulturno-zabavnog programa, upriličenog u sklopu obilježavanja 20. godišnjice, prisustvovao i svetoj misi u župnoj crkvi sv. Juraja u Vitezu, povodom obilježavanja patrona župe.

3 FOTO GALERIJA