Arhiva 31.12.2018.

Najava aktivnosti Predsjedništva BiH za 01/12/04

 Predsjedatelj Predsjedništva BiH Borislav Paravac primit će, u srijedu 01. prosinca 2004. godine u Sarajevu, izaslanstvo Crvenog križa BiH.

Početak susreta, u uredu g. Paravca, u 11:00 sati otvoren je za snimateljske ekipe, a naknadno će biti poslano priopćenje za javnost. 

*** 

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Borislav Paravac primit će, u srijedu 01. prosinca 2004. godine u Sarajevu, u oproštajni posjet, g. Alfredo Leon Alvarez-a, veleposlanika Kube za BiH.

Početak susreta, u uredu g. Paravca, u 12:00 sati otvoren je za snimateljske ekipe, a naknadno će biti poslano priopćenje za javnost. 

*** 

Članovi Predsjedništva BiH primit će, u srijedu 01. prosinca 2004. godine u Sarajevu, generala David Leakey-a, zapovjednika EUFOR-a za BiH.

Početak susreta, u Radnom salonu zgrade Predsjedništva BiH, u 14:15 sati otvoren je za snimateljske ekipe, a naknadno će biti poslano priopćenje za javnost. 

*** 

Član Predsjedništva BiH Sulejman Tihić i Visoki predstavnik za BiH Paddy Ashdown potpisat će, u srijedu 01. prosinca 2004. godine u Sarajevu, u 15:00 sati Sporazum između Visokog predstavnika za BiH i Bosne i Hercegovine o uspostavi Ureda Registrara Odsjeka I. za ratne zločine i Odsjeka II. za organizirani kriminalitet, kriminalitet u gospodarstvu i korupciju Kaznenog i Prizivnog odjela Suda BiH kao i Posebnog odjela za ratne zločine, te Posebnog odjela za organizirani kriminalitet, kriminalitet u gospodarstvu i korupciju Tužiteljstva BiH. 

NAPOMENA REDAKCIJAMA: Nakon potpisivanja Sporazuma bit će organizirane IZJAVE ZA MEDIJE.

Molimo novinare i snimateljske ekipe da najkasnije u zgradi Predsjedništva BiH budu u 14:45 sati. 

*** 

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Borislav Paravac bit će domaćin večere, u srijedu 01. prosinca 2004. godine u Sarajevu, u povodu zamjene snaga SFOR-a snagama EU.

Prisutnim zvanicama obratit će se predsjedatelj Predsjedništva BiH Borislav Paravac i glavni tajnik NATO-a Jaap de Hoop Schefer. 

NAPOMENA REDAKCIJAMA: Molimo snimateljske ekipe da najkasnije u zgradi Predsjedništva BiH budu do 20:15 sati.