Telegrami, čestitke i zahvale

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović uputila je čestitke predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i predsjedniku Srpske napredne stranke Milošu Vučeviću povodom pobjede na parlamentarnim izborima

18.12.2023

„Primite srdačne čestitke povodom snažne pobjede koju je Srpska napredna stranka i lista “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” zabilježila na slobodnim i demokratskim izborima.

Povjerenje koje su građani ukazali Srpskoj naprednoj stranci i listi potvrda je ispravne i odgovorne politike mira i stabilnosti, s ciljem ekonomskog prosperiteta  i unapređenja odnosa u cijeloj regiji.

Republika Srpska u razvijenoj, privredno snažnoj i prosperitetnoj Srbiji vidi najsnažniji oslonac. Ponosni smo na snagu Srbije, kao i na ukupne odnose, koji su odraz zajedništva i razumijevanja, a posebno na naše bratske veze i nikada bolju, sadržajniju i konkretniju saradnju.

Uz želje da svojom mudrom i suverenom politikom, koja je vrijedna svakog poštovanja, nastavite da doprinosite napretku i blagostanju Srbije i srpskog naroda u cjelini, srdačno vas pozdravljam”.