Telegrami, čestitke i zahvale

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović uputila je čestitku povodom krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske - Svetog arhangela Mihaila, ministru Siniši Karanu i svim pripadnicima MUP-a

20.11.2023

„Povodom krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske - Svetog arhangela Mihaila, ministru Siniši Karanu i svim pripadnicima MUP-a upućujem iskrene čestitke, sa željom da nastavite da profesionalno izvršavate sve zadatke u skladu sa Ustavom i zakonom.

Republika Srpska je s pravom ponosna što danas ima snažnu, modernu i dobro opremljenu policiju, koja je osposobljena da se suoči sa najvećim sigurnosnim izazovima i kao takva predstavlja najveći garant mira i stabilnosti.

Na ovaj dan, s posebnim poštovanjem, sjećamo se 782 poginula i nestala policajca u Odbrambeno-otadžbinskom ratu, koji su, zajedno sa Vojskom Republike Srpske, stali u odbranu svog naroda, ustavnog poretka i granica Republike Srpske.

Uvjerena da ćete i u budućnosti biti snažni čuvari javnog mira i reda, snaga i oslonac Republike Srpske, još jednom vam čestitam krsnu slavu i srdačno vas pozdravljam“.