Najave

NAJAVA ZA 19.4.2023.

18.4.2023

13.00 Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović primit će polaznike   12. klase Visokih studija bezbjednosti i odbrane Republike Srbije.

*** Početak susreta (Radni salon) je otvoren za snimatelje i fotoreportere, a nakon završetka susreta bit će poslano saopćenje za javnost.

14.00 Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović primit će akreditivno pismo novoimenovanog ambasadora  Republike Argentine za BiH sa sjedištem u Budimpešti Hernána Maríju Patiña Mayera.

*** Početak ceremonijala predaje vjerodajnica (Svečani salon) je otvoren za snimatelje i fotoreportere, a nakon završetka ceremonijala bit će poslano priopćenje za javnost.

14.45 Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović primit će akreditivno pismo novoimenovane ambasadorice Republike Gane za BiH sa sjedištem u Ankari Franciscu Ashieteyju-Oduntonu.

*** Početak ceremonije predaje akreditiva (Svečani salon) je otvoren za snimatelje i fotoreportere, a nakon završetka ceremonije bit će poslano saopćenje za javnost.

15.30 Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović primit će akreditivno pismo novoimenovanog ambasadora Republike Indije za BiH sa sjedištem u Budimpešti Partha Satpathyja.

*** Početak ceremonije predaje akreditiva (Svečani salon) je otvoren za snimatelje i fotoreportere, a nakon završetka ceremonije bit će poslano saopćenje za javnost.

16.00 Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović primit će ambasadora NDR Alžir u BiH Toufika Milata.

*** Početak susreta (Kabinet) je otvoren za snimatelje i fotoreportere, a nakon završetka susreta bit će poslano saopćenje za javnost.